Overload!

Jag är trött. Jättetrött. Extremt jättetrött!

Fnatte är också jättetrött även om han inte gjort så mycket idag. Dock har han haft en del sjå med att vara ordningsman och påtala så fort någon ny kommit in i lokalen, även om det varit för både andra och tredje gången. När lugnet lägrat sig har han vilat och skött sig jättefint.

Dagen har bestått av mestadels teori och huvudet är fullt. Lite praktik har också hunnits med, men i morgon blir det mer momentträning. Två moment ska vi hinna med, ett påbörjat moment som behöver ”putsas” och ett nytt.

För vår del blir det inkallning med ställande och som ”nytt” får det bli vinklarna i krypet. Övriga nya moment känns för ”stora” att börja med, och för övrigt har vi ju inte några bruksmoment som inte är påbörjade även om de är långt ifrån klara.  I lydnaden finns det ju en del, men jag har ju natten på mig att ändra mig. Det kanske blir dirigeringsapporteringen istället?

Överlever jag Körslaget ikväll ska jag banne mig ha tapperhetsmedalj. Det slutar sannolikt med att jag springer runt som en galen hamster i varenda reklampaus för att inte somna…

5 reaktioner på ”Overload!

  1. Galen hamster? Snart kommer jag att bli tvungen att skicka dig ett minneskort till kameran du kan filma med! Har ni inte ens en mobil att filma med?

    😉

  2. Njae, ingen mobil som det blir något tydbart med i alla fall. Och mig i form av galen hamster… nej det är du nog glad om du slipper se. 😉

  3. Spännande att läsa om kursandet, ser fram emot resten! Undrar hur det gick för hamstern? Galen och runtspringande eller däckad i soffan redan innan Körslaget börjat? 😉

  4. Jag överlevde Körslaget av en enda anledning: Att få se boråslaget åka ut. Och det fick jag!!! 😉
    Nu ska jag kolla om du skrivit nåt mer om helgens övningar, så att jag kan kommentera dem också – inte bara nåt tv-tjafs (det där med galen hamster tror jag ju aldrig att jag får se så jag nöjer mig med att ”spela upp den” i mitt eget huvud – och du skulle veta hur kul den är!!! 😀 😀 )

    Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s