Att ”komma ut”

Jag har ju varit extremt restriktiv med att publicera bilder på mig själv på bloggen. Jag har beskurit noggrannt om det varit någon hundbild som jag velat lägga ut. Men nu ska jag göra ett undantag. 😉 Den här bilden som togs i söndags tycker jag är lagom anonym och framför allt … mysig. Den är tagen under uppletandet i Arboga-skogarna.

070529a.jpg

Jag och min alldeles egen bruksterrier. Lite synd att han inte har tjänstetecknet på sig. 🙂

9 reaktioner på ”Att ”komma ut”

 1. anonym… det var ett av de mest rätta ord du kunde sätta 🙂

  mysig… också ett helt perfekt ord

  Ni ser verkligen ut att ha en trevlig stund i skogen. BT´ar ser verkligen mysiga ut. Jag träffade ett gäng sådana när jag höll på med räddningshundsträning. En alldeles förträfflig ras att träna räddningssök med, och trevliga också.

 2. Men! Var har du gjort av den där rågblonda långhåriga kvinnan inuti mitt huvud då?! Inte ska du ju se ut så där!? 😀

  En fin bild på en fin hund och en fin människa! Kanske tur att jag får revidera min bild av dig nu innan vi ses så du inte tycker att jag är oförskämd när jag stirrar på dig sen. *fnissar*

 3. *asg* Så ser jag ut, bara att gilla läget. 😀

  Rågblond har jag aldrig varit, möjligen råttfärgad… Riktigt långhårig har jag nog inte heller varit sen jag var typ 10, eller nå’t… Tur att du är mentalt förberedd nu då så att du inte förnekar att du känner mig när vi träffas. 😉

 4. Jag kanske är mentalt långhårig? Har inte förmått mig att slänga mina hårband och annat krafs från den tiden jag var semi-långhårig, för sisådär 11 år sedan.

 5. Min bild var oxå att du hade långt hår, undrar varför?
  Det var roligt att få en ”rättare” bild nu även om vi bara fick se lite från sidan. 😉 Fin bild på er i skogen, mysepys stund 🙂

 6. Fast vet man inte redan hur du ser ut blir man ju inte så mkt klokare av den här bilden iom att du inte visar ansiktet. Men härlig är den allt! Och fina är ni båda två! Roligt att se!

 7. Tangenthäxan; det var liksom det som var meningen, att man inte skulle bli så mycket klokare… 😉 Men en del fick tydligen revidera sina ”fördomar” om min hårlängd iaf. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s