Stoppa plågsamma kuddförsök!

Jag är extremt beroende av min Tempur-kudde. Brukar släpa den med mig både kors och tvärs genom landet, och även utanför rikets gränser. Den här gången var jag dock lite wild & crazy och lämnade den hemma eftersom jag visste att det fanns ett liknande varuprov på kontoret i Norge som var vikt för mig vid nästa besök. Dessutom fanns det en del övriga varuprover i kuddformat.

Under tre nätter har jag nu agerat frivillig försökskanin för både varuprover och hotellkuddar och samtliga har lämnat mycket övrigt att önska. Med andra ord har jag sovit uselt i tre nätter. Ett mystiskt formulerat mail från vår VD, som jag läste sent igår kväll, fick mig också att gå igång på alla cylindrar och försämrade sömnen ytterligare. Det visade sig att han utelämnat ett par viktiga ord och att det inte alls var så allvarligt som det lät. Inte det minsta allvarligt faktiskt.

Hur som helst är jag hemma igen, och flocken är ihopsamlad. Jag har en gravt understimulerad terrier och en gravt överstimulerad schäfer. Schäfern har gått megalånga (jäääättelånga!) promenader fyra dagar i rad och säkerligen mått alldeles förträffligt, men lite trött är hon allt. 🙂

Terriern har umgåtts med husse och svärmor. Den fysiska stimulansen kanske har varit OK, men den psykiska stimulansen…? Nåja, det får vi ta igen i helgen!

Jag konstaterar också att jag lyckats med bravaden att företa fyra tågresor (varav tre i snöstorm) av längre format på en dryg månad, och samtliga resor har avlöpt enligt tidtabell. Det måste vara ett smärre mirakel denna vinter.

Nu ser jag fram emot en natt i min egen säng, och med min egen kudde. Borta bra men hemma bäst!

Dagens gröna gräs pryds av lille Laban, dagen efter att han utvandrat
från Frankrike till Sverige i juni 2009. 🙂

10 reaktioner på ”Stoppa plågsamma kuddförsök!

 1. Iofs är väl valpjäkeln lite söt….men det gröna han springer på – DET vill jag ha!

  Välkommen hem! Hoppas kudde och mat här hemma uppfyller förväntningarna.

 2. Fin valp och ljuvligt gräs. Vill ha! NU!!!

  Och det där med kuddar… Jag är sååå tetig när det gäller kudde, men de Tempurkuddar jag testat har jag inte gillat. Faktum är att jag ALDRIG har hittat en riktigt bra kudde. Jag tror att jag får göra en själv. 😛

  Ha det!

 3. Borta bra men hemma bäst! Jag är ox sjukligt beroende av mina kudar. Dom ska puffas och ligga på en speciellt sät annars går det bara inte att sova. 😉
  Hur har du lyckats göra dom där korten runda? *pekar uppe på bannern*
  Trevlig helg!

  • Genom att göra en cirkulär markeringsram i PS (helt cirkelrund blir den genom att hålla ner ”shift” när man gör den, åtminstone på macen) och sedan kopiera och klistra in.

    • Min PS pratar svenska men jag antar att crop är beskärning och det är inte den jag menar. I min version (CS 3) är markeringsramen den som ligger 2:a uppifrån i verktygsfältet – en streckad ram. Om man håller ner musen där får man alternativ i andra format, bl a runt.

 4. Slutsatsen av din tågstatistik måste väl vara att du borde åka tåg oftare, och alldeles särskilt när det är snöstorm, så kommer åtminstone de som har turen att hamna på samma tåg som du fram i tid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s