Utmattade?

Det är helt klart att en liten ”tävling” piggar upp. Igår slogs det rekord i antal besök och kommentarerna haglade med den ena gissningen vildare än den andra. 🙂

Idag är det tämligen dött på kommentarsfronten så jag förutsätter att alla ligger i ett hörn och torkar sig i pannan efter gårdagens kraftansträngning?

11 reaktioner på ”Utmattade?

 1. Äntligen semester!!!!! Kollade på din ”tävling” idag och det var värst vad det kom många kommentarer om vårat lilla kryp. Ha det så gott så hörs vi när vi kommer hem!!

 2. ja…men fanns det nya inlägg att kommentera dårå?
  Är den hälsosam den där statistikfanatismen? 😉 Jag har nog smittats lite för jag kollar min statistik mycket oftare nu 😀

 3. Tina; Ja hela familjen J var igång till slut! Ha det så gott själva, och jag misstänker att era odds är bättre än våra? Ser fram emot att träffa Bozz-John-Martin whatever när ni kommer hem. 🙂

  Bacillen; Jadå, det fanns det. Hela fem inlägg under gårdagen, efter valptävlingen. Statistikfanatismen har lugnat ner sig betydligt, men det är ju svårt att undvika peakarna när man går in i wordpress-admin. 😉

  Agnetha; du är duktig du. 🙂

 4. Här är jag utmattad av yrsel och trimning. Fy snablars vad hår dom samlar på sig BT:arna. Har invigt trimkniven du köpte till mig. Kanoners! Dock vet jag inte hur mycket jag vågar ta *hmm* Nu tar vi en paus efter halva hunden är trimmad så får jag kolla in pälsen lite på avstånd. 🙂

 5. Du är för snabb jue 😉 Jag höll på med länkarna till de utmanade och hade inte postat hela inlägget än. Men jag tänkte faktiskt att om någon är snabb så hinner den in innan jag postat utmaningen..och jag är inte ett dugg förvånad över att det blev du! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s