Reclaim the promenadväg!

Kommer ni ihåg det här?

090128a1

Undrens tid är tydligen inte förbi, för nu har markägaren ”återställt” vägen. Eller återställt…? Den är i mycket bättre skick än vad den någonsin varit, och så fin att den gränsar till tråkig. 🙂 Bred fin grusväg, och dessutom har han lagt till en sträcka som vi ofta gick med vår första hund men inte kunnat gå på 10 år för att det varit så blött där! Detta innebär att vi betydligt oftare kan slippa djävulsrundan och gå åt andra hållet vilket är mycket lugnare och skönare för alla inblandade. Skälet till vägen är naturligtvis att det ska tas ner skog och att timmerbilarna ska kunna köra där, men eftersom den skogen ändå är rätt risig så gör det mig inte så mycket. Jag är tacksam om jag kan passera över det blivande hygget på ett bra sätt, och det kan jag nu. Eftersom vägen dessutom blev klar – typ – igår så har den inte ens isbeläggning. DET ni, det är något att glädjas åt i dessa dagar. 🙂

Som sagt, undrens tid är inte förbi.

4 reaktioner på ”Reclaim the promenadväg!

  1. Agnetha; det är en riktigt rejäl väg, minst lika stabil som vår ordinarie väg, så jag tror inte det ska bli några problem. Ska fota någon dag. 🙂 Och en och annan sär skrivning kan jag kanske leva med. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s