Aj aj!

Idag är det alltså dags att åka upp till Årets Border i Arboga. Husvagn ska packas, mat ska handlas, mm. Imorgon ska jag försöka visa upp Karlsson från hans bästa sida i ringen. Idag bestämmer sig mitt knä för att strejka!!! Inspirerat av SAS-personalen kanske?

En eller ett par gånger om året lägger mitt högra knä av. Helt plötsligt, utan anledning, börjar det göra jätteont precis nedanför knäskålen. Imorse, när jag tog ett steg tillbaks från handfatet, så var det klippt. Oftast går det över på ett par timmar och det är bara att hoppas att det stämmer den här gången också annars vet jag inte hur vi ska reda ut helgen. För tillfället haltar jag omkring som Quasimodo ungefär och att gå i trappan som vanligt är inte att tänka på, det är ”ett steg i taget” som gäller.

Håll gärna en tumme eller två imorgon för att inte JAG sabbar K:s chanser i ringen. Egentligen bryr jag mig inte om hur det går, utställning ÄR kvalificerat trams, men ändå. 🙂 Men det är lite kul att träffa folk man känner så som K:s uppfödare m fl. Även pappa med fru kommer dit och dom har jag inte träffat sen förra sommaren. Och att se 250 borderterrier på samma plats är väl också en upplevelse i sig?!

8 reaktioner på ”Aj aj!

 1. Lyckatill,jagskahållabådatummarna.Sådufårfinnadigiattläsadettautanmellanslag.
  Detärdettummenanvändstill.Mellanslagalltså.

  Jaghållerävenentummefördittknä.Detärettjävlaskitatthaontiknän,höfterochfötternärmanskagåochvarafininförtusenochenmännsikor.

  Körförsiktigt.

 2. Ooops,detblevenlångraddärmitti.Jagfårtaochredigeralite…Kopierar,klistrarinochförsöker
  göradetlitemerläsligt.

  Lyckatill,jagskahållabådatummarna.Sådufårfinnadigiattläsadettautanmellanslag.
  Detärdettummenanvändstill.Mellanslagalltså.

  Jaghållerävenentummefördittknä.Detärettjävlaskitatthaontiknän,
  höfterochfötternärmanskagåochvarafininförtusenochenmännsikor.

  Körförsiktigt.

 3. Himla otur med knät, då.
  Typiskt att sånt händer vid dom mest olämpliga tillfällen.
  Vi håller tummarna för att det ordnar sej. Jag är ju i och för sej inte heller särskilt förtjust i utställningsbiten men det är ju alltid roligt att träffa lite ”rasfränder” och tjôta hund lite.
  Ha en trevlig helg

 4. Åhhh va kul! Tycker oxå utställning är en märklig företeelse men det sociala runt omkring är ju skitkul. Vi har briardspecial i Linköping imorgon. 90 hundar anmälda. Ska dit och vara åskådare och bara glo och vara social. Ha så skoj!
  Ingrid

 5. men! Det är ett omen! Det menas att B ska packa och stå i och att du ska peka med hela handen… och att han dessutom måste servera dig färgglada drinkar idag! Tror du inte? *skrattar*

  Nej men allvarligt så hoppas jag verkligen knät rättar till sig. Det är verkligen inte kul att ha ont när man är på hundgrejer. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s