Uncategorized

Växla upp?

Efter gårdagens relativa julkoma, där det enda ”städprojekt” jag lyckades med var att rensa en del i mottagarlistan i internetbanken, har jag idag åtminstone lyckats tvätta några maskiner tvätt och gått en promenad, modell längre, med djuret. Lite träning blev det också. I övrigt har vi hållit en låg profil, det är ju ändå jullov. 😉

I morgon måste jag nog sätta fart på riktigt om jag ska lyckas ro iland åtminstone en del av allt jag planerat att hinna med på jullovet.

Karlsson har tillbringat eftermiddagen ungefär så här, med korta avbrott för att skälla uppmuntrande/instämmande/förvånat/tillrättavisande (?) när husse ropat ”jaaaa” i samband med att Leksand gjort mål…

131226A

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s