Happy go lucky?

Det där med att fota djur och barn i ”icke spontana” situationer är inte enkelt. Även om Karlsson var förvånansvärt samarbetsvillig när årets julkort skulle tas så gick det inte som på räls hela vägen. Han hatar ju att posera, åtminstone när matte står bakom kameran. När matte regisserar funkar det lite bättre. Dock inte hela tiden…

131225D131225E 131225F 131225GFoto: Dan Fehrm

Av en lycklig slump lyckades vi bege oss ut på juldagspromenad när det uppstod en lucka i dagens regnväder. OK, det var inte årets längsta promenad men vi hann istället träna en stund när vi kom hem innan regnet återupptog sitt strilande. Man får vara glad för det lilla. 🙂 Dessutom är jag extremt glad att nederbörden inte kommer i fast form…

2 reaktioner på ”Happy go lucky?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s