Varför…

…arrangeras det inga tävlingar i högre klass spår i västra distriktet under maj-aug?

Utdrag ur tävlingskalendern:

Några av apriltävlingarna lär bli inställda (och i vilket fall som helst kommer spårträningen innan att vara i det närmaste obefintlig). Till hösten har man för säkerhets skull lagt grannklubbarnas tävlingar på samma dagar. *suck*

Nu finns det ju tävlingar i andra distrikt vid andra tidpunkter, men det är så märkligt att det inte går att samordna lite bättre?

Här ligger dimman tät, det blåser iskallt (även om termometern håller sig marginellt ovanför nollstrecket) och … är på det stora hela inte särskilt festligt idag. Snön fortsätter dock  smälta och man kan även beskåda en liten snöfri fläck (som inte varit plogad eller skottad!) på södersidan, intill huset. (Ja, ibland är jag är ganska lättroad.)

Söndagens  snöfria blir den här. Tagen efter midsommar, under de två smällheta veckorna som var då, åtminstone i den här landsänden. Minns ni? Den här kvällen skulle Iza ha simmat i hundsimmet, men jag avbokade till förmån för sim IRL istället, och vi njöt allihop.

13 reaktioner på ”Varför…

 1. Oj, vad rädd jag blev först, när jag såg rubriken ”Varför?” 😮 Med tanke på allt elände som varit på sistone trodde jag först att något riktigt hemskt hade hänt. Skönt att det bara var brist på tävlingar – det kan man ju leva med, liksom. 😉
  I går en simmande ”utter” – i dag en dito … tant. Härligt!

 2. Visst är det underligt!! Nästan lika illa är det ju i lägre också… När det gäller utställningar så krockar det väldigt sällan inom kort avstånd så varför ska det vara så svårt att planera tävlingar så de inte krockar? Och vad är egentligen problemet med att arrangera tävlingar på sommaren i södra Svarige? Hela norra halvan av landet klarar det ju! Morr, morr…

 3. Det kunde vara värre. Här har vi &?¤%=)¤=%&&¤%=)&**!!! SNÖSTORM igen. Allt som smält under veckan är tillbaka. Grrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

  • Hm… såg just det på TV (husse tittar på bandyfinalen) och är sååå glad att jag inte bor där just nu.

 4. Nu har vi ingen snö längre och vi kommer att ha högrespåren på fält om du är intresserad, fast det krockar ju med Mark… Vi har dock ganska få anmälningar fortfarande…

  • Får fundera på saken, men det är ju bra om man tränat nå’t innan… och här är det INTE snöfritt. *suck*

 5. Glömde säga att jag hittade snödroppar i våra rabatter igår. Detta firades av hela familjen..
  Snart kan alla hundnördar börja vara i skogen ordentligt!!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s