Genrep

Då har jag och  fröken Izafiza klarat av genrepet inför lördag. Det gick riktigt bra så vem vet, vi kanske inte diskar oss på de tre första hindren iaf. 😉

Förutom att hon fokuserar bättre och bättre så är det även glädjande att min kropp känns mindre och mindre sliten för varje gång. Uppenbarligen finns det något där (muskler?) som går att träna upp?

Karlsson fick träna på att …  göra ingenting. Nog så nyttig träning för den lilla råttan. Det var inte planen, egentligen, men jag blev stående med några kompisar på plan och bara pratade. Till träsktrollets stora frustration. Han försökte allt för att få igång matte men det gick … sådär. Men till sist lugnade t o m han ner sig lite, och då  gick vi ner igen. Lite snopet, men nyttigt. Åtminstone för honom.

Har även fått en apportbock som L hade ”över”. Något större än den gamla men betydligt fräschare. Testade lite när vi kom hem och först var han skeptisk men det lossnade ganska snart. Får inte glömma att träna på andra apportbockar än egna innan det är tävlingsdags.

Nu ska jag svimma i soffan framför TV:n en stund. Husse är på fotboll, Champions League Elfsborg – Valencia. Match-eländet börjar 20.45 så han lär inte vara hemma förrän mitt i natten. Fördelen är att jag blir t f chef över fjärrkontrollen. 😉

4 reaktioner på ”Genrep

 1. Jag tror att vi alla är dåliga på den sortens träning. Själv inser jag att jag måste bli bättre på att hålla reda på min byracka när han sliter och drar för att komma fram till sina älsklingstanter för att kunna tigga karameller :P.

  Syns på lördag!

 2. Att bara göra ingenting är ju så nyttig träning men jag slarvar också med det…shame on me!
  Jo, det ska bli jätteintressant i helgen och jag hoppas att många av instruktörerna tar chansen. Förra året hade vi ju Yvonne Bäckström nere och det var också en toppenhelg. Det behövs lite kickar ibland och jag tycker det är helrätt att bjussa instruktörerna på sånt här som tack för det ideella arbete de lägger ner.
  Har du tips på bra föreläsare så tar jag gärna emot dem för kommande år. (inte för dyra, vi fick punga upp en del för helgens föreläsare… 😉 )
  Kram på dej och hopp och spring

 3. Lycka till på lördag, klart Iza fixar det! Såg en liten,liten Karlsson hund på några månader häromdagen. Guuuud så sööööt!!! Tänkte stoppa honom i fickan men matten gick inte med på det. Hmm förstår inte varför??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s