Vilodag med marknad

Idag var det dags för det årliga arrangemanget Rångedala marknad. Jag och Karlsson begav oss dit på en artighetsvisit eftersom husse och svärmor/dagmatte är djupt involverade i detta spektakel. Bra miljöträning för Karlsson om inte annat. Det är en lagom stor (= liten) marknad med lagom mycket folk. Mina inköp sträckte sig till några tennisbollar som kanske kan vara bra till hundarna nå’n gång.

När vi var på väg mot bilen stötte vi ihop med klubbkompisen och hennes lilla vita spetsludd på 3,5 månad. Karlsson ville leka men Tarzan tyckte det var lite läskigt i början. Han gläfste till några gånger och K tog då det säkra före det osäkra och gjorde sig så liten han bara kunde för att visa hur ofarlig han var. 🙂 Han är bra på hundspråk den lille. För en gångs skull var det ju en hund som var både mindre och yngre, men det spelade ingen roll i hans värld. Inget behov av maktdemonstrationer där inte.

I övrigt har det varit vilodag. Inte en enda apportering, ingen agility och inga appellspår. Bara promenerande. Ganska skönt faktiskt som omväxling. Och säkert nyttigt för hundarna också med en liten paus.
Synd att helgerna går så förb….at fort bara. Hade utan problem kunnat tänka mig ett par dagar till, eller tre, eller nå’t…

En reaktion på ”Vilodag med marknad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s