Beroendepanik

Upptäckte just att jag har slut på cigaretter…! (Nåja, jag har två kvar.) Det är sån’t som inte händer mig. Jag ser ALLTID till att förse mig i god tid men idag har jag GLÖMT! Det är nog minst 10 år sedan sist. Det gäller ju att underhålla sina laster. Ett glas vin har jag hunnit tippa i mig också så det åks ingenstans. Det är ungefär sex kilometer till närmaste butik så att promenera, fram och tillbaka, är inte aktuellt. Skulle väl knappt hinna dit innan dom stänger… Det blir alltså ransonering resten av kvällen och en akut utflykt imorgon bitti. Men varför skall sån’t inträffa en fredagkväll, när jag druckit vin? Varför inte en tisdag t ex? Bara ett litet förslag i all välmening… Och alla klämkäcka kommentarer om att ”det är läge att sluta röka nu” undanbedes, vänligt men bestämt.

Ikväll fick sig Karlsson ett nytt åkerspår, med ganska många vinklar, och han skötte sig kanonfint. Utan synretning! Han var väl lite tveksam på första sträckan men när han väl hittat första ”pipen” så gick det som på räls. Snabbare igång efter varje föremål var han också. Det ska nog bli bra det här när det är klart! 🙂

SM i bruks pågår för fullt och än så länge har det gått ganska bra för mina favoritekipage. 🙂 Har någon eller några ”kändisar” att heja på i alla grenar utom rapporten. Det är ju en dag imorgon också, och det är då det avgörs så nu får vi hålla tummar och sporrar.

2 reaktioner på ”Beroendepanik

  1. Ähum, nä just i ett SÅNT läge är det ingen bra idé att försöka sluta – men efter att ha träffat ganska många människor med KOL (och den ångest någon med akut andnöd förmedlar går inte att beskriva) i sommar måste jag ändå bara klämma i med att det faktiskt är det enskilt bästa man kan kan göra för sin hälsa. (Gud vilka tråkiga pekpinnar det blir, men jag kan inte vara tyst heller, antagligen blir min panik än större eftersom jag själv rökte som en borstbindare i många år.)

    Förlåååååt för att jag besudlar din blogg med sånt du redan hört till leda, men jag kan som sagt inte låta bli – du får blockera mig, helt enkelt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s