Uncategorized

Ska sluta älta. Snart…

Igår kväll tog jag mod till mig och kollade på filmen från i söndags. Jag kunde konstatera att fria följet inte var så illa som jag trodde, och som betyget antydde. Efter första vänstersvängen hade han ett släpp när han nästan stannade, vänd mot vinden med näsan uppspärrad innan han sprang ikapp mig. I  språngmarschen hängde han inte med riktigt, men sen vaknade han och var med riktigt fint.

Efter filmtittningen satte jag mig och bläddrade igenom mina protokoll från högre klass. Om man räknar bort de två första tävlingarna vi gjorde, när han definitivt inte var klar och jag fortfarande undrar varför jag anmälde, så är detta vår sämsta lydnadspoäng någonsin! Lite paradoxalt är också att krypet, som är det moment vi oftast nollat, genererade det (nästan) högsta snittbetyget i söndags, frånsett platsliggningen.

Samtidigt hade vi alltså vårt bästa spårbetyg någonsin, och utan tvekan vårt bästa uppletande-betyg?

VARFÖR ska det vara så svårt att få till allt på samma dag??

Här kommer filmsnutten från krypet. Den domaren som skrev ”hasar” på protokollet, och gav betyg 6,5, stod långt bort och såg kanske inte att han faktiskt jobbade med de små bakbenen, även om de var sträckta bakåt. Den domaren som stod riktigt nära gav 8,5 i betyg och drog alltså inget för ”hasande”. Tittar man noga på filmen så ser man att de små bakbenen faktiskt rör sig. 😉 Betyg 6,5 på det känns snålt! DK i uppsättandet ska de självklart dra för, men…

Så… nu ska jag försöka sluta älta detta, laga min fot, och tillbringa kommande långhelg med att åka till Dalarna och fortsätta röja i mammas lägenhet.

6 reaktioner till “Ska sluta älta. Snart…”

  1. Jo, han jobbar faktiskt med bakbenen – det ser t o m en blind höna som jag. 😉

    Åk nu till Dalarna, lägg skiten bakom dig, röj upp det sista hos mor din och känn sedan friden. Sedan är du redo för en uppflyttning. 😉

    1. Även en blind höna finner ett korn ibland. 😉 Önskar att det var ”det sista” hos mamma den här gången, men tyvärr kommer det kräva en del av semestern också… Men innan hösttävlingssäsongen är igång ska det vara klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s