Blowing in the wind 1.5

Idag är det högsommartemperatur ute, men blåser gör det fortfarande. Ett infernaliskt lysande torkväder förvisso. En maskin lakan var kruttorra på en timme ungefär!

Vid lunchtid fick jag besök av A som skulle hämta lite grejor, och samtidigt erbjöd sig att vara handler åt Iza på lunchpromenaden. Ett lysande initiativ så slapp jag riskera några tokryck som skulle belasta min fot i onödan. Även om den är åtskilligt mycket bättre idag så var den inte helt överens med kängorna som jag satte på mig för att ge lite extra stadga. Nåja det går definitivt åt rätt håll i alla fall.

Syrenerna är i full gång nu, även på mitt berg. Ett populärt tillhåll för insekter, och folkskygga fjärilar… Den här (eller hans/hennes kusin) försökte jag fota igår kväll men det var stört omöjligt för så fort jag närmade mig med kameran flaxade den iväg. Idag gick det lite bättre. Man undrar ju också vilken sort gripklor den lilla gynnaren är utrustad med för att klamra sig fast i stormvindarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s