Sovställningar och badringar

Igår kväll hamnade ungefär en sån här bild i min FB-status, fast i iPhone-kvalitet… Han slår ideligen nya rekord, den lille. Och även om man sover så gäller det ju att inte tappa kontrollen över tuggbenet. 🙂

Iza rumsterar fortfarande om med sin tratt eftersom hon gav sig på ”såret”, som inte är något sår utan torrt och fint, när jag tog av den. Nu väntar vi ivrigt på en Pro Collar (typ badring) som kanske kommer med posten idag. Inte för att Iza stör sig så mycket på tratten, hon fixar det mesta ändå, men den är onekligen bökig, och nu har jag gett mig sjutton på att hon inte ska få en chans att komma åt ”såret” förrän pälsen börjat växa ut ordentligt.

Och dagens tips från coachen… om ni ska beställa en Pro Collar på nätet, gör en noggrann prisundersökning. Jag tjänade ca 200 pengar på fem minuters surfande…

Sen undrar jag … vad är det för fel på frost? Snö är helt onödigt, det blir ljusare av frost också. Och själv skulle jag klara mig utmärkt utan båda delarna, så det så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s