The light!

Förutom ljuset i spår- och uppletandemörkret, som jag skådade igår, har jag noterat att det nu är liiite ljust på himlen när jag åker till jobbet. Och då syftar jag inte på den jättefulla månen som hängde på himlen i morse. Det är också liiite ljust på himlen när jag åker hem från jobbet.

Det finns hopp!

Ytterligare en bild från gårdagens övningar, som mitt i all oskärpa ändå är rätt mysig. Glada hundar ÄR mysigt, även om de är lite luddiga i kanten! 🙂

En reaktion på ”The light!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s