Uncategorized

Den är här nu!

Precis som jag hoppades så kom den med posten idag. Iza verkar finna sig väl tillrätta (vilket är hennes normala beteende när det handlar om konstiga ”kläder”), men det var ett he…te att blåsa upp den, via världens mest svårflirtade ventil, och där var hon inte till något som helst stöd.

 

5 reaktioner till “Den är här nu!”

  1. Åhå! Den ”badringen” såg ju lite fiffig ut…. Fungerar den även med lång schäferhals och dito-nos? Då fungerar den ju på betydligt kortare labradorvarianter också…

    Tröttsamt med trattar!

    1. Nu vet jag ju inte om Iza har vare sig särskilt lång nos och hals? Ingen större skillnad mot en labbe skulle jag tro. Sen beror det nog väldigt mycket på vad man vill skydda. För framtassar t ex fungerar den nog inte… Den här ”skadan” sitter ju vid ”sittbensknölen” och den tror jag inte hon kommer åt, ens om hon försöker, vilket hon inte gör. 🙂

    1. Googla på Pro collar så hittar du den på en massa ställen. På smartasaker.se kostade den 470! På animalpro.com 289… Och det verkar vara exakt samma produkt?! Kanske går att hitta ännu billigare om man orkar leta vidare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s