Uncategorized

Oväntat besök

Eller … det kanske inte räknas som ”besök” om besökarna håller sig utanför tomtgränsen? Och egentligen inte så oväntat när man bor på landet, men vi ser dem ändå rätt sällan vilket jag inte alls är ledsen för – egentligen. Hur som helst, bilder tagna för ca 15 minuter sedan. Och kaffe var de inte intresserad av, trots att husse precis bryggt en kanna Gevalia?

Taget genom vardagsrumsfönstret. Suddet/luddet i kanterna är gardin och fönterkarm.

 

Sen vågade jag mig ut på altanen. Mycket skum teckning/färg
måste jag säga, och såg ännu skummare ut från sidan.

 

Sen rasslade det till och syster/bror dök upp, men där hängde
varken jag eller kameran med riktigt.

4 reaktioner till “Oväntat besök”

  1. Jag är synnerligen glad över att sådana rackare håller sig borta från min tomt. Det räcker gott med de eländiga rådjuren som hundarna blir hysteriska över. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s