Hålla tassen!

Numera är det ju inte så ofta Iza och Karlsson delar bädd, åtminstone inte när det finns alternativ, men ibland händer det. I morse såg det ut såhär i biabädden i arbetsrummet, en riktig ormgrop av tassar blev det. Det är alltså Izas ena framtass som sticker fram längst uppe till höger, under alla terriertassarna. 🙂

Så här kan det se ut i köket när kvälls(hund)maten är framdukad på bänken, men matte segar med serveringen. Blicken framåt, öronen bakåt. Otroligt egentligen hur dessa öron kan vinklas. 🙂

Ikväll skulle det egentligen bli ridhusträning igen, men… husse har dumpat sin dunderförkylning på mig så hur det blir med det vet jag inte nu. Just nu känns det ganska OK, men jag är fortfarande i den nedåtgående spiralen så vi får se vad jag orkar med. Tanken var ju att jag (vi?) skulle åka upp till Falun under påsken, bl a för bouppteckning, så det passar väldigt dåligt med förkylning och feber just nu.

Och på tal om påsken…

Själv kör jag på alternativ två; några påskliljor. 🙂

5 reaktioner på ”Hålla tassen!

 1. Några påskliljor blir det här oxå. Fast ett ris m fjädrar o ägg hade det säkerligen blitt om jag inte delat hem med mina kattflickor. Fjädrar är kattleksaker enligt dem…

 2. Som vanligt passar inget alternativ på mig 🙂
  Jag har ju min (profilbild) höna, den ska fram, bara jag hittar den 🙂

  (Det där kan läsas på flera sätt, jag är medveten om det.)

 3. Hade helt glömt att jag faktiskt har en höna jag kan plocka fram… annars så brukar det bli att påskynt är för mesar. Inte för att jag gillar pyntet men för att jag alltid har bott på minus kvadratmeter utan plats för varken ris eller pynt. 😉

 4. Tuppen är på plats och ett påskris med några fina ägg hängande i. Några fjädrar blir det inte eftersom dessa plockas på levande fåglar nånstans i österlandet.
  Fina tassar och öron på goa vovvar…
  För övrigt önskar jag er en glad påsk och fint spårväder.

 5. Jag fick ju svara det normala, alternativ ”rubbet”. Men i år vete fasen; två förspillda dagar med migrän sätter nog stopp för det, är jag rädd. 😦 Eller, tacksam för – i varje fall efter påsk när allt ska plockas ner. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s