Nya favoriter

Mitt användande av Spotify har gått upp och ner. Just nu är det väldigt upp! Och bara de senaste dagarna/veckorna har jag hittat nya favoriter via deras förslag som baseras på mina existerande spellistor. De träffar ofta väldigt  rätt, men jag har fortfarande inte förlåtit dem att Britney Spears dök upp där för något halvår sedan. 😉

Här kommer den här veckans fynd – Paolo Nutini. Knappt torr bakom öronen, men musiken tilltalar mig väldigt mycket. 🙂

Förra veckans fynd var John Mayer. Marginellt torrare bakom öronen, men skit samma. 😉 Vet inte om den här låten  egentligen är särskilt representativ, för han bjuder på en salig blandning. Ibland åt bluesrockhållet och ibland ganska jazzigt. Den här är väl någon medelvariant.

Sensmoralen av detta är; har  du inte provat Spotifys rekommendationer så är det dags nu. Det kostar inget!

Idag har det regnat en del, och visst tar det  på snötäcket, men det är oändligt mycket kvar. På lunchpromenaden blev jag dessutom brutalt påmind om att glasögon, motvind och duggregn inte är någon lysande kombination. Efter 150 meter hade jag bara ledsyn, men vi kom både bort och hem, trots allt. Och jag tar det som ett vårtecken.

Skönt att det är fredag, och att helgen är ganska obokad. Jag kommer dock inte lida brist på sysselsättning om nu någon trodde det.

Ber förresten om ursäkt för att jag glömde den snöfria bilden i förra inlägget, men här kommer det åtminstone en, och jag tror inte jag behöver förklara vad den föreställer. 🙂

3 reaktioner på ”Nya favoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s