Vilodag!

Nu vräääker snön ner. 😦 Jag funderar på var täcket och huvudet är, för att kunna dra det förstnämnda över det sistnämnda. Och matte har just utlyst vilodag, dvs lunchpromenaden blir troligen av det kortare slaget, och någon träning ikväll lär det inte bli… De fyrbenta får glädja sig åt gårdagens välfyllda aktivitetskvot…

5 reaktioner på ”Vilodag!

  1. Så tröttsamt med detta eviga snöande som ändå inte liksom blir annat än blask – vintern får skärpa ihop sig, kom i december eller låt bli helt.

    • Problemet är ju dessutom att det inte ens blir blask med tanke på alla minusgrader och tjälen… Men i övrigt instämmer jag helt!

  2. Inte ens här är snön som kom inatt blöt. Den ryker från taken i snålblåsten. Men marken är mjuk under, så det bör inte bli alltför långvarigt. Hoppas jag. Och nu vill jag inte tro på yr.no. Deprimerande sajt.

  3. Här kom det, tack och lov, bara yttepytte med snö; bara precis så att det blev vitt på marken. Men det mesta är redan borta, eftersom solen lyser. Så innan dagen är slut ska nog vi ha snöfritt igen. Men det lär bli vilodag här ändå – mitt hem ser ut som nåt som skulle kunna vara med i det där städprogrammet på tv. 😛 I alla fall nästan…

    • Tror jag inte på en sekund! Så ser inte ens mitt hem ut, och då är det säkert inte i närheten av att vara så välstädat som ditt… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s