Och just som…

…solen kommit fram och jag beslutat mig för att, trots allt, ta en lång lunchpromenad så … öppnade sig himlen igen. Snö och hagel (!) bara vräker ner.  Men beslut är väl till för att omprövas, eller hur det var? *suck*

5 reaktioner på ”Och just som…

  1. Det ÄR verkligen fel att bo i Sjuhärad. 😀 *sjunger* ”Det är så härligt att gå i solen, solen, solen, det är så härligt att gå i solen, den värmen så…” 😉

  2. Måste säga att jag känner mig mycket nöjd med att jag tog ledigt igår, då var det ju strålande vårväder. Gjorde inget att åka till jobbet idag, hahaha… Nu har jag bokat husvagnsplats på Skrea inför bruks-SM, har du???…För du ska väl dit?!

  3. Här händer samma sak… skulle hem från jobb (är väl inte helt frisk) kollar ut och planerar att 13 00 då ska jag hem. Nu 13.09 är det snöstorm och ite alls så lockande att gå i skogen med killarna 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s