Förkrossande statistik!

090322d

Vem som är mest populär är det ju ingen tvekan om, men jag och Iza får väl vara glada att vi åtminstone leder över älglopporna… 😉

10 reaktioner på ”Förkrossande statistik!

    • Det är alltså google-träffar som resulterat i den statistiken, tack vare ett gammalt inlägg (eller två) från hösten 2007.

  1. Jag var tvungen att kolla mina sökord. Topp fem är i tur och ordning: december, eller, skulle, november, monsterbilder. Vem söker på ordet ”eller”, vad är man ute efter då? Och de som sökt efter monsterbilder hittade nog inte vad de tänkt, även om det var rätt. Det skojigaste jag kan hitta är kaninbajs.

    • När du loggar in så finns det en del statistik lite ner till höger. Sen har du en särskild ”flik” som heter Bloggstatistik och där finns det mer. Men det som var på bilden här är från startsidan i administrationen.

  2. Å andra sidan så får ju Karlsson en förkrossande majoritet av upplagda texter, eller hur? Inte för att jag klagar på det. Gillar allt jag läser hos dig, oavsett kategori.

    • Det är alltså den särskilda ”sidan” som handlar om Karlsson (länk i högerkanten) som fått så många träffar, inte inlägg som handlar om Karlsson. I så fall hade det inte varit särskilt anmärkningsvärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s