Desperat billös hemmafru med pyspunka

Desperate Housewives är ju en av mina (få) favoritserier, och den enda som ingår i TV-utbudet för tillfället. Idag är jag både ”desperat” och ”hemmafru”.
Idag har min bil varit på service. Och är fortfarande. Kl 17.20!!! Undrar vad det kalaset kommer kosta? Kamremsbyte är inte gratis har jag hört…

Att jag är billös innebär att kvällens planerade träning på klubben ”fryser” inne.

Att jag är desperat innebär att jag tränat så mycket hund sista tiden så att hemmet fullständigt havererat. Nu har jag ju ett gyllene tillfälle att börja åtgärda detta men … jag vet inte var jag ska börja. Så jag går nog ut och tränar hund…

Hemmafru innebär att jag är tvångsplacerad – hemma. Åtminstone för tillfället.

Pyspunka? Ja, jag känner att hundträningsluften börjar gå ur så smått. Behöver snart en paus. Undrar just vad hundarna tycker om det? Vi har inte haft MBL-förhandling. Än.

2 reaktioner på ”Desperat billös hemmafru med pyspunka

  1. Haha…känner igen mig! Idag fick jag ett irriterat ”spel” över husets förfall. Känns som om jag jobbat och tränat hund i flera veckor och damråttorna har växt sig feta och frodiga. I helgen har jag bestämt mig för att höststäda i trädgården iaf, basta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s