Agility-VM

Nej, jag har inte fått hybris, ni kan andas ut. Det är INTE min och schäferns nya målsättning. 😉 Däremot konstaterar jag att vår duktiga agility-coach nu är på väg till Hamar i Norge för att delta i detta evenemang.

Igår kunde man läsa den här artikeln i Borås Tidning. Kul!

Vi kommer självklart hålla tummar och tassar så mycket vi bara hinner med under helgen, mitt i våra klubbmästerskap.

Något jag kunde konstatera när jag kollade startlistorna för evenemanget var att det verkligen är ett världsmästerskap. Det finns deltagare från Brasilien, Japan, Canada, USA, Sydafrika, Colombia,  Ryssland etc., samt naturligtvis från hela Europa När det arrangeras VM i lydnad och IPO så känns det som om det är en tillställning för de ”närmast sörjande”, dvs de som kan ta sig till arrangemanget med bil, inom Europa. Men när det gäller agility så flyger man tydligen kors och tvärs över hela världen. För att kanske diska sig efter några sekunder…!

En reaktion på ”Agility-VM

  1. Ingen dålig coach du har inte… 😉 Rätt fantastiskt att folk far över hela klotet för att delta med risk att diska sig och sedan är sagan all… Men att träffa massa trevligt hundfolk är väl skäl nog att åka kanske?! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s