Hur ska dom ha det?

Sitter och funderar på kvällens planerade tävlingsträning på grannklubben, där jag är stödmedlem. Hade tänkt åka dit och delta med Karlsson. Regnet öser ner ute och har så gjort större delen av dagen. Jag gick alltså alldeles nyss in på SVT för att kolla vädret som SMHI tänkt servera ikväll och hittar detta:

Något motstridiga budskap! För de icke geografiskt bevandrade så ligger alltså Borås ungefär innanför den gula ringen på kartan men det är för sjutton så mycket regn inritat så det går inte att precisera bättre…

2 reaktioner på ”Hur ska dom ha det?

  1. Prognosen är att nederbordsområdet som du pekar på snabbt drar österut och mitt tips är att det blir uppehåll till kvällen. Lyck till!

  2. FAN! På tal om motstridiga budskap så fegade jag ur och fick ändra mitt inlägg innan tantmaffian skriver officiella varningsbrev till mig för min offentliga kritik av den ras dom FÖRSTÖRT dom senaste 35 åren! Stön. Men just nu orkar jag inte med några bråk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s