Uncategorized

Allt som inte dödar härdar, sägs det…

När jag vaknade upp till snöstorm i morse kändes det inte ok men ändå hanterbart. En mycket märklig känsla för en snöhatare av rang men hade jag inte tagit vara på dagen igår hade jag nog blivit betydligt grinigare än jag faktiskt blev.

Det slutade dock snöa, blev plusgrader och bara slask av det hela. Allt är dock inte borta här på ”fjället” och om prognoserna håller vad de lovar, minus- och plusgrader om vartannat några dygn framöver kan det bli rätt … intressant. Nåja, vi överlever antagligen det också.

Idag blev det något av en vilodag, om vi inte får till lite köksträning inom kort. Lite träning på promenaden blev det i alla fall och varför inte träna lite hakan-i-backen när underlaget är pestigt? Allt som inte dödar härdar, har vi ju hört… 😛 Han skötte sig rätt fint faktiskt och verkade inte ha några större problem varken med att lägga den söta hakan eller lilla magen i slasket. Bra så! 🙂

170222c

Efter promenaden var han uppenbarligen orolig att högertassen skulle busa till det och väcka honom så han höll den i ett fast grepp när han sov. ❤

170222a

När jag sen skulle åka till jobbet var han mycket skeptisk. ”Vaddå åka till jobbet, du har ju jobbat hela dagen?” Nåja, han överlevde uppenbarligen det också, och husse kom hem ganska snart efter att jag åkt men den här minen säger ju en del. 🙂

170222b

Ett blogginlägg av den mer meningslösa sorten, men det gäller att hålla igång, för min skull. Blir det för många dagars glapp så vet jag hur svårt det är att komma igång igen så jag försöker hänga i, om inte varje dag så nästan… 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s