Uncategorized

Bättre blir det inte, tror jag?

Det har onekligen sina fördelar med ett jobb som innebär frihet under ansvar. Om man kombinerar det med en rejäl timbank och arbetsgivaren önskan om att timbanken skall minskas så kan man ta lite sådär spontanledigt en eftermiddag i februari. 🙂

Det gäller att passa på när solen skiner, det är barmark och termometern visar +6°. Som gjort för fältspår, med annan spårläggare. Alltså lurade man med sig C ut i markerna, la ett långt skogsspår åt hennes hund och sen vallade man ut henne att lägga två appellspår på stubbåker.

Fält i kombination med icke matte-spår är det han har haft riktigt svårt för, eller snarare varit rätt ointresserad av, men jag tror det börjar lossna även där. Det börjar bli betydligt mer jävlar anamma i honom och det känns härligt. Det blåste dock ganska kraftigt idag och så länge vi hade medvind eller sidvind gick det bra. När det blev motvind blev det lite flummigare men även det blir bättre och bättre.

Efter det första spåret var han supertaggad att ge sig iväg på nästa och även det är ett gott tecken. 🙂 Alla pinnar och alla snusdosor med godis fick vi med oss hem också (men dosorna var tomma 😉 ).

Det sista jag sa innan vi åkte hemifrån var ”ska jag ta med mig kameran?” (finkameran alltså) och besvarade själv frågan med ”nej, orka?”. Så här i efterhand ångrar jag mig för mobilbilder är ju … mobilbilder. Nåja, det syns väl vad vi har gjort iaf.


Efter spåren fortsatte vi till klubben för ett par budföringar. Även där går det framåt, nu med stormsteg känns det som. Han är taggad på väg till mottagaren och ännu mer taggad på väg till startpunkten och ivrig att komma iväg. Känns riktigt bra i mattehjärtat! 🙂

När vi skulle släppa av Like och C hemma var det en mycket trött (och för dagen mätt) Like som mötte upp bak i bilen. Hennes specialitet är att möta alla hon känner med ett leende. Så även denna gång, även om hon var liiite mer svårflirtad än vanligt. Så kan det bli när man är trött (och mätt). 😀

En mycket lyckad dag blev det. Bättre än så här blir det nog inte i februari på hemmaplan. Det hade möjligen varit om man varit ledig hela dagen… 🙂 Nu överlever jag nog resten av den här arbetsveckan i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s