Uncategorized

Nu vet jag precis…

…varför bloggen brukar dö ungefär vid den här tiden på året!

Det är ungefär nu det ideella arbetet drar igång på allvar, med uppdateringar av hemsida, fixande med klubbtidning, lägeradministration mm. Dessutom drar högsäsongen på jobbet igång vilket innebär att lusten att sitta vid datorn när man inte måste är … minimal. Ambitionen är dock att hålla igång även detta och det blev faktiskt lite roligare med den nya bloggdesignen, det blev det. 🙂

Idag har det varit en alldeles ljuvlig dag, vädermässigt. För en gångs skull hade yr & co rätt när de någon gång i förra veckan förutspådde värmebölja (+8) på tisdagen den här veckan. Här på fjället kom vi upp i +6 och i kombination med vindstilla och solsken var det alldeles, alldeles underbart! Hade gärna tillbringat ännu mer tid utomhus men som vanligt la jobbet hinder i vägen. Vi gjorde dock vårt bästa på lunchpromenaden. 🙂

Lite senare på eftermiddagen upptäckte jag att det var +12 vid solväggen på altanen.
Där kunde man ta sig en liten paus utan strumpor i skorna! 🙂


När arbetsdagen var slut, för typ en timme sen, insåg jag att vi faktiskt skulle kunna träna utomhus – utan en massa supertjocka kläder och i hyfsat dagsljus. Framförgående, med fokus på raka halter och att man (läs: kelpien) inte ska vända upp mot mig i halten eller  när jag går fram till honom. Vi gjorde nog vissa framsteg… 🙂 Försökte filma själva gåendet också men det blev bara pannkaka. Han märker så väl när jag tappar fokus på det vi gör och då tappar han också fokus.

170214h

Förutom av solen har dagen lysts upp av de här godingarna. 🙂

170214a

Nu ska vi se om vi kan hinna med ett inomhuspass också, och lite nose work med Karlsson. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s