Ze zolution…

Lösningen på gårdagens gåta:

Vinnare blev Tina, och jag lärde mig något nytt på kuppen. Jag har aldrig hört talas om granblommor men efter lite googlande kan jag konstatera att det tydligen är så de blivande kottarna heter, in the beginning, innan de vänder sig nedåt … typ. Dessa sitter i toppen på en vindfälld gran. Normalt sett ser man dem ju inte eftersom de sitter så högt upp.

Grattis Tina! Jag funderar på priset… 😉

8 reaktioner på ”Ze zolution…

  1. Wow, jag vann!! Har dock konstaterat att granarna blommar just nu. Förknippar det starkt med jagande fjolårsälgkalvar…. av någon anledning 😉

    • Är det någon historia jag borde känna till? Och komma ihåg? I så fall gör jag inte det… 😦 Men grattis till vinsten. Just nu verkar det som om priset mest består av ära och berömmelse, men det är ju inte fel det heller. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s