Uncategorized

Oopsidaisy*!

I morse vid 5-tiden väcktes jag av en Iza som mycket ivrigt påtalade att hon behövde besöka utomhuset. Eftersom husse var ute och jobbade var det bara att kräla ur sängen och slänga på sig ett par klädtrasor. Normalt sett faller akuta nattrastningar på hans lott eftersom han är betydligt mer lättväckt, och lättsövd, än undertecknad.

Efter att ha stapplat runt ute en liten stund och konstaterat att Iza var lite risig i magen stapplade vi in igen. Jag var i valet och kvalet; stanna uppe (mitt normala beteende vid den tidpunkten) eller gå och lägga oss igen? Valet föll på det senare. Hundarna fick inte ens frukost, så jag trodde att jag skulle bli väckt ganska snart igen.

Det blev jag inte…

08.45 slog jag upp mina ljusblå (och hundarna sina bruna) nästa gång? Vafalls?

Igår kväll kände jag mig lite yr och lätt illamående, trots att jag inte druckigt något starkare än Ramlösa på hela kvällen, så jag vet inte om det kan ha haft något med saken att göra? Jag kanske har något skit i kroppen, men nu känns det OK. Förutom att jag är gräsligt seg i kolan… Jag mår inte bra av att sova för länge heller, men tydligen behövdes det.

En av konsekvenserna var att jag vid frukosten, något förvånat, upptäckte att jag planerat inmundigande av youhurt och bär med … gaffel? Hade aldrig hänt om jag gått upp vid 7-tiden, som vanligt på helgerna, och man undrar ju vad som blir nästa galenskap? 😉

Ute blåser det rätt rejält, men än så länge inte värre än igår. Klass 2-varning är utfärdad, framför allt för eftermiddagen. Samma eftermiddag när jag och ett par kompisar har bokat ridhus. Å andra sidan är ridhuset långt ifrån nybyggt, och har uppenbarligen överlevt både Gudrun och Per så…?

* De lärde (läs: Google) är något oense om stavningen av uttrycket i rubriken. Sannolikt är det korrekta att särskriva det, och eventuellt med bara ett O i början, men det känns som ett uttryck med rätt stor valfrihet för användaren, så… 🙂

En reaktion till “Oopsidaisy*!”

  1. Håll i hatten! Hoppas att ridhuset klarar sig och att träninge går bra.
    Vi är också förpassade till ridhus med agility-träning. Längtar ut nu…
    Här regnar det ”bara”, inte mycket blåst, än. Ska ta mig ut en sväng med Isac och hans russell- kompis Lucas, som bor hos oss i helgen.
    Ha det gott! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s