Uncategorized

Filmsida

Eftersom filmen här om dagen rönte uppskattning, trots den usla kvaliten, så fick jag en liten idé. Varför inte samla de få filmer jag har (på oss) på ett och samma ställe? De har ju publicerats förr, i samband med blogginlägg, men nu finns allt samlat på ett ställe. När det finns något nytt (som jag tagit mod till mig att offentliggöra 😛 ) fylls sidan på. Sidan hittar man längst upp, under den mycket originella rubriken ”Film”. (Det är inte sant så innovativ man är ibland! 😉 )

Genomtittningen av filmsnuttarna visade också att det troligen döljer sig något under snötäcket? Både gröna och gula gräsmattor kan beskådas, och det gjorde ju inte suget efter riktig utomhusträning mindre direkt. 😦

Igår var det andra (och sista) kurstillfället på fritt följ-kursen. Jag valde att pilla med långsam marsch under första passet, och fick en del matnyttiga tips. Han har ju en tendens att ”flyta ut” efter några steg i just under det momentet, med bibehållen kontakt men helt fel position, så det jobbar vi vidare med. Snabbare belöningar, när han verkligen är rätt. Andra passet körde vi stegförflyttningar, men där var det väl inte så mycket mer att göra, än att jobba på som vi gör. Höger är bra, åt vänster flyttar han sig ibland lite för mycket/för fort, men det har ju med mina steg och min kroppshållning att göra. Bakåt är lite förvirrat, och kan lätt bli snett, men där får jag fundera vidare på vilken fot jag ska starta med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s