Uncategorized

Nervös morgon

Morgonen hittills mest spännande inslag  är; besök på bilprovningen, med vidhängande bil, naturligtvis. När det tog dubbelt så lång tid att hacka sönder min bil, som bilen jämte (en inte helt ny Volvo), började jag bli rätt nervös. När jag fick lite bättre utsikt visade det sig dock att det var 100% fler gubbar som hackade på Volvon!

Min pärla, som fyller elva i år (precis som Iza) gick igenom med blankt protokoll. Duktig bil!

Nu är bara frågan vad jag ska göra med alla pengar jag sparat på att slippa reparera bilen? Och hur mycket har jag egentligen sparat? 😉 Idéer någon?

6 reaktioner till “Nervös morgon”

 1. Åka till Belgien? För du lär inte får några andra ekonomiska bidrag, det har jag sett till. Att Sanna får den känns som en fis i rymden jämfört med Ulf 😉

  1. Helt klart en bra idé, men troligen inte genomförbar, av andra skäl än ekonomiska.

   Man kanske skulle ha varit en fluga på väggen i Månstad igår, eller…?

  1. Nej, det kan aldrig vara fel. Och nya sommarkängor står faktiskt (på den mentala) inköpslistan. Frågan är bara hur mycket jag egentligen sparade idag, och hur dyra de då kan vara? Tricky det här…

   1. Du kan ju bestämma att den hade kunnat vara så genomrostad att inköp av en styck ny bil var den enda lösningen. Beroende på vilken bil du i så fall hade köpt så kanske du sparade en miljon eller mer? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s