Uncategorized

Vallterrier goes Tradera, typ…

För några dagar sedan, när jag läste en väns blogg, insåg jag att jag har (hade) en del … intressant material i videokameran. Det är lydnadsprogrammet för ett av ekipagen i lägre klass på Borås BK:s söktävling i november. (Där fick vi genast ett kvitto på hur ofta jag använder min videokamera…?!)

Huvudpersonen har ett visst intresse av att filmen inte ska nå offentlighetens ljus. (Huvudhunden tror jag skiter i vilket, för den hade himlans roligt. 🙂 )

Dessutom finns det andra som har visat intresse för en exklusiv visning.

Filmen (4 minuter, 51 sekunder) är uppladdad till Youtube, MEN … kan endast ses om man har direktlänken. 😛 Den är alltså inte offentlig, än, och inte sökbar, men kan lätt bli. Ett par klick så… 😉

Så… Vallterrier goes Tradera, typ. I kommentarsfältet kan man lämna bud på direktlänken. Jag kan tänka mig betalning i annat än kontanter. Spårläggning kan till exempel vara ett fullt tänkbart betalningsmedel. 😉 Endast fantasin hos budgivarna sätter gränser.

Budgivningen avslutas på fredag (14/1) klockan 17!

43 reaktioner till “Vallterrier goes Tradera, typ…”

 1. Uj uj det ser ut som att jag kommer få slita ont hur jag än bär mig åt??
  Det spelar ingen roll vad de andra bjuder, jag bjuder över! Hit med direktlänken bums!!!

 2. Hm…vart ska vi börja?
  * Mina fördelar under en speciell sommarvecka.
  * Spår varje vecka under vårsäsongen.
  * Lydnadskommendering med glada tillrop och fika.
  Nja listan blev väl inte så lång, men punkt 1 borde räcka en liten bit på vägen iaf:-) Sanna ska inte få den gratis i alla fall, det är ett som är säkert. Nu ska jag bita på naglarna tills på fredag!

 3. Har blivit ombedd att precisera mitt bud på youtubelänken. Here we go;
  * Mina fördelar under vecka 30 = stora möjligheter att fritt välja husvagnsplats innan de flesta andra. Få ström i vagnen hela veckan. Vara säker på att komma med i valfri grupp.
  * 1 spår varje vecka mellan vecka 13 och 23 = 10 spår.
  * Lydnadskommendering varje tisdagkväll samma veckor som ovan, i huvudsak på Kind BK men kan läggas i Borås eller på annan plats efter överenskommelse.

  Om någon slår detta ska jag vara den förste att gratulera och samtidigt bjuda på youtubeklippet:-)

 4. Här bjuder vi en träningshelg i skåneland!
  – Ankomst fredagkväll och avresa söndag eftermiddag.
  – 4 träningspass med av Lotta & Karlsson valt innehåll. (önskemål meddelas en vecka innan ankomst så att det kan prepareras spår, raggas funktionärer och markeras uppletanderutor.)
  – Självklart ingår mjuk säng och helpension.

 5. Höjer till 5 valfria spår, fem lydnadspass med kommentarer, ett pillpass i lokalen i tmo nu i vinter (när den är ledig/bokningsbar) och en loka av valfri sort samt två uppletanden av valfri modell.

 6. Loka ÄR ju Lottas fika när man tränar… 😉

  En gappaytärning är precis som en gappayboll fast fyrkantig och studsar roligare…ganska lagom storlek till en stortrutad Lennart.

 7. den sluge auktionsförrättaren verkar försöka ”trissa” buden…. Så jag får väl lägga till lite på Träningshelgen i Skåne. (Schäfervalp var ju tydligen inget som dög åt auktionsförrättaren. *humpf*)

  * Helg i Skåne enligt ovan
  * 6 flaskor valfritt bubbelvatten
  * Utflyckt till Teba (fast handlandet får auktionsförrättaren sköta själv)
  * samt en bonus i valfri lydnadsträning under 60 minuter nästa gång vi skåningar besöker obyggden närmare Borås.

 8. Måste nog ge mig in i budgivningen, då jag inte har så mycket att erbjuda vad gäller tärningar och annat ”dravel” blir budet ett rent ekonomiskt bud. Eftersom vi nästan har gemensam ekonomi måste budet förbli en hemlighet men jag kan lova att ingen och då menar jag INGEN ens är i närheten av vad jag kan tänka mig betala. Kan se många fördelar med att vinna, jag kommer att använda filmen i ett rent utpressningssyfte hemma;-).

  1. Du hittar mitt mobilnummer på Hitta.se Ulf, bara att skicka ett sms! Liiite mer konkret än så här måste det nog vara. 😉

 9. Har gjort en liten beräkning av vad en helg i skåne kan vara värd:
  * Närmaste B&B hos oss kostar 650kr/natt (ink frukost, sängkläder och städning)
  * 2 middagar med dryck får väl värderas till ca 300kr och 2 luncher till 150kr.
  * Sen ingår ju ”personlig tränare” (spårläggare, coach, tävlings kommendering mm). Även om jag knappast är nått proffs (som tar ca 3000-5000kr/dag), så bör det väl vara värt 1000kr/dag iaf.
  * 6 flaskor bubbelvatten blir väl 50kr.
  * Utflyckt till Teba (bilkörning 4 mil á 18kr/milen) 72kr.
  * 60 minuter lydnadsträning bär betinga ett värde av 150kr (då jag som sagt ej är proffs och inte lever på detta).
  Totalt alltså 4022kr i runda slängar! (Bara så att Ulf vet vad han MINST måste hosta upp!)

 10. Nä Lotta, det är endast en beräkning för att se vad andra B&B i vårt närområde tar. Så att B&B Munkagården hamnar rätt i prisläge så att säga!

 11. Nä du Lotta! Resa ingick inte! Men jag lovar att om du tar tåg ner (vilket säkert går att hitta billiga priser på) så hämtar jag dig på stationen.

  Glöm dessutom inte bort att jag bjudit en schäfervalp (dvs typ 10 000kr!), men att du tackat nej till det budet!

 12. Det här är en riktig triller!!! Men jag måste ju bara lägga mig i och nämna att Skåne utflykten KAN innefatta en träff med Ruthunden…..Om inte nu Lotta är så impad av det så kommer iaf Karlsson att gilla läget 😉 Hjälper Stine här, Rut-dejt istället för schäfer valp! 🙂

 13. Ibland stämmer talessättet ”tala är silver tiga är GULD”, jag har gjort en ny risk och möjlighets analys och kommit fram till att riskerna är sjufalt högre än möjligheterna i detta projekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s