Uncategorized

Me & my VW Ferrari

För tillfället känner jag mig som om jag är ägare av värsta sportbilen. Min bil har nämligen stått parkerad, på samma ställe, vid de flesta av vinterns snöfall. Resultatet av detta är att ingen snö har fallit på just det stället, och när man skottar så får man ju inte med allt, på långa vägar. Bilen står alltså nu i en grop som det blir svårare och svårare att backa ur när man ska någonstans. Och att kliva ur är nog jämförbart med att försöka kräla ur en Ferrari. Inte för att jag någonsin försökt just det, men jag kan väl använda min fantasi. 🙂

För övrigt är väl enda likheten att min bil är röd, och Ferrarisar (!) ska väl vara röda, om de är på riktigt. 😉

Same, same but different… typ. (Inte min Passat, och inte min Ferrari … heller.)

 

Och btw, jag älskar mina nya vinterdäck som sattes på plats igår. Nu går det ju att köra fortare än 7,5 km/h även i rondellerna, utan att halka med bredsidan före in i en snövall, och det är bra. Faktiskt fantastiskt jättebra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s