Uncategorized

I think I like it!

Igår kväll landade vi hemma efter Oslo-trippen. På vägen hem blev det, helt enligt traditionen, ett stopp vid Nordby köpcentrum, precis innanför svenska gränsen. Där finns, förutom de vanliga svenska kedjebutikerna, Sportshopen! Den här gången snöade jag in på kängavdelningen eftersom behovet av nya, lätta, bekväma och vattentäta kängor var akut. Det är det inte längre.

Ett par Viking med ”snörningsratt” blev det, av ovan modell fast svarta. Den lilla provtur jag hunnit med kändes iaf bra, och Viking har jag provat förr och trivts med. De håller ju inte i hundra år, men å andra sidan kostar de inte femtusen pengar heller…

Vid hemkomsten möttes jag (och Iza) av en tokglad Karlsson naturligtvis. Vet inte vem som tyckte det var skönast att vi var hemma, men jag tror nästan det var han? 🙂

Precis som planerat så landade paketet från Cyberphoto under mina dagar i Norge, och idag hämtades det på posten. Förutom lill-kameran så innehöll det en extern blixt till stor-kameran. Och oj – inte trodde jag det skulle ingå en så tjock instruktionsbok till en blixt? Men … det är väl bara att bita ihop och börja läsa. En annan dag…

Lill-kameran däremot har jag ju hunnit bekanta mig med via jobbet så att säga,  så det var bara att tuta och köra när batteriet väl laddat. Så mycket  tutande och körande har det dock inte hunnit bli, men ett par bilder har jag tagit med kamerans automacro och jo, det känns OK. Med tanke på att ljuset dessutom var uselt (mulet, östra sidan av huset, under altantaket) kan jag nog lugnt säga ”I think I like it”. 🙂 Det ska tilläggas också att det är en bollchryss med blommor i storlek S. De är nog bara ca tre cm i diameter, om ens det.

Ja just det… ett pass med liten K har jag hunnit med också. Ett uppletande där han lyckades kombinera det lagrade benspringet med ett riktigt bra nosarbete, och på det några lydnadsmoment. Just nu verkar han rätt nöjd i alla fall, och eftersom det är fredag får jag väl säga att jag är detsamma. 🙂

4 reaktioner till “I think I like it!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s