Sol?!

Solen värmer rätt skönt idag. Problemet är bara att det är 1-2 meter snö vid alla söderväggar efter all skottning… Funderar på att rota fram de gamla slalompjäxorna, ett renskinn och en apelsin. Sedan gräva mig en grop i the snöhög och återuppleva gamla fjällminnen. Men … har varken renskinn eller apelsin så det sprack, det också.

Äh, det får bli en sommarbild istället:

3 reaktioner på ”Sol?!

  1. O NEJ!!! Sommarbilder är väl ok, men fyyyyy så elakt att sätta in en husvagnsbild med fina Iza dessutom!!! Kände hur alla mina återhållna känslor av längtan efter husvagnsvistelse just nu, brutalt slets upp till ytan, starka som jag inte ens visste att jag hadde?! Kan det vara Kindslägret som lockar???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s