Ny favorit

Jag ska erkänna att den värsta Spotify-frossan har lagt sig.
Men ibland tillbringar jag ett par timmar (eller tre) i sällskap av Spotify och mina favoriter. Och understundom hittar jag en ny favorit via deras förslag. *

Detta är en av dem. John Mayer. Bluesrock och lite sydstatsrock av exakt det slag jag gillar.

* Jag har fortfarande inte förstått vad som fick Spotifys förslagsgenerator att tro att jag skulle trivas med Britney Spears? Just då liknade det mest en slumpgenerator men ganska ofta träffar den rätt.

4 reaktioner på ”Ny favorit

  1. Jag har nog aldrig kollat de där förslagen man får, om det inte är någon jag känner till redan. Det kanske man borde göra?

    Får du fortfarande Brittan som förslag, eller var det i början innan du hade valt så mycket själv? För då blir det väl rätt mycket slump, jag vill minnas att jag fick ett par ganska suspekta förslag då också.

    • Jo några pärlor har jag hittat där, så kolla du. Det kostar ju inget. 😉

      Nu har jag inte sett till Britney på ett tag, men jag hade nog varit med en bra bit över ett halvår, och hade rätt digra spellistor, när hon dök upp.

  2. Brittan är som virus…..dyker upp nu och då och ingen vet hur hon hittade dit 😉 Lyssnar just nu på John, efter ditt förslag…Första låten är ju Tom Pettys Free Fallin. En favvo för mig. Jag har nog aldrig kollat förslagen faktiskt, kanske skulle bli lite modig då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s