Oväntad berikning?

Berikning är ett populärt, och ganska nytt, uttryck inom hunderiet. Jag tror att det ursprungligen kommer från djurparksvärlden där man i möjligaste mån försöker få miljön att efterlikna djurens naturliga miljö. En del i det hela är t ex att inte servera maten ”på fat” utan låta djuren jobba för födan.

Som jag skrev igår så gör omställningen till sommartid att jag är extra seg på morgnarna i ett par veckor, och  i morse var jag alltså inte riktigt med i matchen. När jag gjorde i ordning fyrbeningarnas frukost stod jag och funderade på det här med berikning som jag läste lite om här om dagen.

Och så berikade jag.

Genom att hälla ut halva Izas portion på golvet.

Och Karlsson hade inget alls emot att äta seniorfoder…

*suck*

3 reaktioner på ”Oväntad berikning?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s