Det tar sig!

090329a

Detta är nu mängden snö som finns kvar på vår altan, mitt i solskenet. Seeegt är vad det är! När jag kom hem på eftermiddagen var det 19° vid solväggen men gammelsnön vill ändå inte riktigt ge med sig. Omställningen av klockan ger dock en skön känsla även om jag kommer vara supertrött på morgonen i ett par veckor, men det är det värt!

Dagen har alltså tillbringats på klubben som tävlingssekreterare på appelltävlingen. Karlsson har varit med som TS-assistent, och vi hann även köra ett rejält lydnadspass innan de tävlande kom tillbaks från spåren. Fick även kommendering av högrelydnaden och … njae, det finns väl en del övrigt att önska. Största frågetecknet idag var att han inte ville krypa? Jättesvårt att komma igång och en massa stopp?! Det är ju liksom hans paradnummer i normala fall! Motviljan kan dock ha berott på den frusna marken som precis börjat tina. Jag hoppas åtminstone det, för annars har vi problem. Jätteproblem! Inkallning med ställande var nog åtminstone poängmässig, kanske? Tempot in efter ställandet var inte bra, men det har vi ju nästan aldrig kört så det var kanske inte så konstigt. Finns mycket att slipa på där. Framåtsändandet (utan grupp) var … halvhyfsat, men det positiva var tungapporteringen som idag funkade utan nosande.

Facit för dagens appelltävling blev; 21 anmälda, 7 återbud, 14 till start, 12 i mål, 9 uppflyttningar varav 3 hemmaekipage. Klart godkänt! 🙂 Vinnarekipaget lyckades skrapa ihop 307 poäng av 320 möjliga och det imponerar. Tyvärr fick jag inte se dem i action.

Avslutningsvis en bild från igår kväll, och jag kan tänka mig att det blir någon liknande pose ikväll. K låter hälsa att det är ett hårt jobb att vara assistenthund till tävlingssekreteraren. 🙂

090329b

6 reaktioner på ”Det tar sig!

  1. Jaa, jag tycker att tiden går så otroligt snabbt! Har så mycket att göra på jobbet och med flytten nu så det är ganska skönt att ”slippa” ha dåligt samvete för en hund. När väl flytten är avklarad och valpen anländer om några veckor så har jag gott om tid. 🙂

  2. Idag såg jag yttepyttesmå vitsippsblad. Vilket påminde mig om att det faktiskt hänt att jag plockat vitsippor 1 april här… och det känns ändå ganska avlägset. Men det tar sig helt klart!

  3. I Uddevalla i dag såg jag faktiskt ett par stånd tussilago. Trots att där var ganska mycket snö. Här hemma är snön helt borta. Så hos mig finns absolut ett STORT hopp om att våren är på stark frammarsch. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s