Om idoler

Detta kunde man läsa i gårdagens Borås Tidning!

När jag var i tonåren trodde jag att man med automatik skulle övergå till att enbart gilla dansbandsmusik när man fyllde 30. Och från och med 40 skulle det bara vara dragspel som gällde…

Så blev det nu, tack och lov, inte!
(Sa hon som just nu lyssnar på Manic Street Preachers på Spotify.)

Men då slås man ju av tanken; vem kommer och spelar för mig när jag sitter på hemmet, om jag nu kommer så långt? Lars Winnerbäck?  Håkan Hellström? Måns Zelmerlöf? Ingen av dem är har idolstatus i min värld (även om Winnerbäck är klart  godkänd) men de har ju några år tillgodo på mig i alla fall. Får jag välja, inom Sveriges gränser, så får det nog bli Mando Diao. 🙂

Vem vill DU höra när du sitter på ”hemmet”?

13 reaktioner på ”Om idoler

    • Tjoho, DET hade var’t nå’t! Skulle nog känna mig lätt malplacerad… tyvärr. Ibland är det synd att man inte är 25 år yngre, eller så.

  1. Jag vill att Björn Skifs, Tomas Ledin, Ulf Lundell och Sarah Dawn Finer ska komma till ”hemmet” och spela för mig. Och gärna, gärna att gamla GES uppstår som ”pensionärsunderhållning” om sisådär 30-40 år. 😀

  2. Oj, det finns så himla mycket bra musik, Bob Dylan, Stevie Nicks, Santana, Coldplay & Pink Floyd får gärna spelas för mig när jag sitter på ”hemmet” och om vi håller oss inom de svenska ramarna så lyssnar jag mer än gärna på Ulf Lundell, Cornelis Vreeswijk, Eva Dahlgren, Freddie Wadling, Timbaktu eller Peter LeMarc mm mm…. Listan kan göras lång väldigt låååång 🙂

  3. det ska alltså vara nån som kan förväntas orka masa sig dit med sin egen rollator för att spela en stump?

    jeez. Mark Knopfler, tror jag. Fast ska jag fundera på nån som i bästa fall är LITE piggare än, eller åtminstone lika pigg som jag vid det laget får det nog bli The Ark 🙂

    • DET var en god idé! Ola och hans vänner it is! Vi kanske ska söka till samma hem du och jag så kan vi dela MP27-spelare, eller vad det nu kan tänkas heta när vi kommer så långt.

  4. Hm, ja… En av mina närmaste vänner skulle (är jag rätt säker på) tvärsäkert svara U2 på den frågan. För egen del… vet jag faktiskt inte?! Och det skulle helst vara nån som är yngre… Jeezzezz…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s