Glädjeämnen, om än små.

Kommer ni ihåg det här inlägget?

Kontentan var; nya rutiner inför promenad. Det går bättre och bättre, och Karlsson är klart duktigast. Nu har vi faktiskt uppnått det stadium där hundarna sitter kvar innanför dörren och låter mig gå ut först!!! Det är ju en rutin jag alltid kört när jag bara haft en hund, och det funkar fortfarande om de inte är laddade för promenad utan det bara är kort kisserunda med en hund i taget det handlar om. Men två dagar i rad har det funkat även efter promenadladdning (=ombytt matte). Nu är väl en del i det hela just det att de faktiskt ligger hyfsat stilla, och därmed inte laddar lika mycket. De är även förhållandevis tysta. Visst ”snackar” de lite, men risken för akut tinnitus är inte längre lika överhängande. Yesss, man ska tydligen aldrig ge upp, och det går (uppenbarligen) att lära gamla hundar (Iza) ligga. 🙂

Dagens andra glädjeämne handlar om pelargonbranschen. Ny bild på ”pinnen” som fortsätter att utvecklas, och så på min egenhändigt uppfödda stjärnpelargonstickling som är rasande stor och frodig och nu börjar få blommor. Den har växt om sin mamma med sisådär 400%. Man kan undra vad den dopat sig med, för det borde inte kunna vara min ömma omvårdnad det beror på för i så fall är den vansinnigt tålig.

090327a

090327b

Sen var det slut på glädjeämnena. Det utlovade regnet har ännu inte börjat falla och minskningen av snötäcket är därför … marginell. Men man kanske borde glädja sig åt det faktum att det åtminstone slutat snöa? Och så är det ju fredag… 🙂

2 reaktioner på ”Glädjeämnen, om än små.

  1. Ja den där järnbanan var minst sagt inponerande ! Fasinerande hur alla bilar och allting åkte runt i det där datorstyrda landskapet !

    Så såg inte järnbanorna ut för några år sedan nej !!

  2. Helt oberoende av dig (ja, jag fick faktiskt idén ungefär samtidigt – nu är vi så där lika igen) så har jag inlett ett liknande projekt. Och det går faktiskt över förväntan. Så länge inte husse är inblandad…?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s