Om att somna på sin post!

090322a

När det inte dyker upp en enda katt är det lätt hänt att man somnar. 🙂

Igår var en riktigt usel dag, vilket troligen framkom av mina två blogginlägg. Var allmänt deppig och trött på det mesta. Detta resulterade i att jag inte fick något vettigt gjort på hela dagen, förutom spåret då, och blev ännu mer deppig för att en hel dag gått till spillo, och så blev jag ännu mer deppig för att… ja ni förstår, tror jag.

090322b1Det enda (förutom spåret) som blev gjort var att jag åkte till plantskolan för att köpa stockros-frön och kom hem med – en klematis! Och utan stockrosfrön. Klematisen (piilu) ska planteras i en stor kruka på altanen och så får vi se om den finner sig tillrätta. Och så här ser den naturligtvis inte ut nu, men kanske i sommar någon gång? Just nu är det bara en torr pinne, som jag dessutom ska nacka enligt instruktioner från försäljaren! Det gäller att ha fantasi när man handlar perenner i mars…

Fick dessutom för mig att slänga i lite färg i håret. När jag handlade den för någon vecka sedan hade dom inte ”min” nyans, så jag tog en annan och jeeez… vad mörkt det blev?! Nä, igår var inte en bra dag!

Kan inte påstå att idag känns sådär jättemycket bättre. Har sovit dåligt och är trött. Förkylningen har inte gett med sig riktigt utan får sina skov, och dessutom har jag ont i benhinnorna efter fredagens asfaltpromenad som uppenbarligen gick av stapeln i fel skor. Ska dock försöka ta mig i kragen och åka och träna lite lydnad, bara jag och K, även om dimman ligger rätt tjock och inte inspirerar så värst mycket. Och i eftermiddag blir det födelsedagskalas, och så har den dagen gått.

9 reaktioner på ”Om att somna på sin post!

 1. hahaha vilken underbar bild på K!
  Vissa dagar önskar man att man inte ens hade gått upp. Hoppas dagen blir mycket bättre. skickar över lite sol *abra kadabra* 🙂

 2. Go bild på lille träsktrollet 😀 Jadu, vissa dagar bara är så..dagar man önskat att man legat kvar i sängen och dragit täcket över huvudet.. Tur att de kompenseras av dagar när allt bara flyter.. 😉
  Har lagt in en länk till WP-blogg också, du kan väl kika på den också?

 3. Lille vaktposten!

  Har tämligen usla dagar även här på ovansidan Vänern….inte för att det hjälper dig, men jag säger det ändå.

  Helvete också. 😦

  (Förhoppningsvis andra tongångar för oss båda alldeles snart)

 4. Tack! Skönt att jag var (nästan) skuldfri. 🙂

  En sån där klematis köpte jag förra året och satte i en stor kruka och den – stendog. 😦 Hoppas att du har bättre tur (läs: kunskap 😉 ) än jag.

  I dag tycker jag att du ska kommndera sambon att ta hand om hundar, hus och mat, lägga dig i soffan, vira in dig i en filt, se en dålig film på tv, äta praliner, tycka att det mesta suger och bara vara – och sedan vakna till en helt ny och underbar dag i morgon (även om det råkar vara en måndag :p ).

  Tycker-om-dig-ändå-kram 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s