Fjäril?

Nej lugn, jag har inte sett någon fjäril utomhus! Däremot kände jag nyss en i magen, av den fånigaste anledning jag någonsin varit med om!

Gick in på Elfsborg BK:s hemsida och såg att de lagt ut pm:et för appelltävlingen den 4:e april. Det var alltså motsvarande tävling som K blev uppflyttad på förra året. Jag gick in och läste pm:et, bara för att kolla om det var några ”kändisar” med, och det räckte. Att läsa ett pm jag inte alls är berörd av fick en fjäril att fladdra till i magen. Undrar vad det säger om mina tävlingsnerver?

090318b1

För övrigt är det följande som gäller just nu:

  1. Voltaren (invärtes)
  2. Voltaren (utvärtes)
  3. Varm Vetekudde (utvärtes)

5 reaktioner på ”Fjäril?

  1. Tävlingsnerver vet jag allt om , det är ju därför jag tränar och tränar och aldrig tar steget ut och tävlar ….men någon gång då så ska vi överaska alla 😉

  2. För mig räcker det att titta i tävlingskalendern för att jag ska få närmast panikångest. Vete f*n hur jag ska klara av tre tävlingar i maj *iiiihhhhh* 😮

    För övrigt hade vi en fluga i klubbstugan i helgen. Men, en fluga gör ju ingen sommar… 😉

  3. Värktabletter är ingen höjdare… hoppas du mår bättre snart! Jag lovar att den här vintern är lite väl mycket för de ällra flesta… fuktigt och rått och kallt. Men naturlightvis äldrig någon riktig snö 🙂 Ta hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s