En strimma hopp…

Utsikten över ”vår” åker, sedd från sovrumsfönstret. Det har bara blivit en liten strimma barmark trots att solen gassade på hela dagen igår. Men eftersom det åter varit ett antal minusgrader i natt tar det ett tag innan processen kommer igång.

090318a

2 reaktioner på ”En strimma hopp…

  1. Herregud, och jag som trodde att du bodde söderut, i förhållande till mig… Jag ser ingen snö ALLS när jag tittar ut, bara grönt gräs. Och i skogen finns bara en och annan snötuss och isplupp kvar. 😉

    Hm, jag kanske får äta upp detta rejält snart…. 😮

    • Är du säker på att det är gräs och inte mossa? 😉 Och ja, jag bor söderut i förhållande till dig, det är korrekt uppfattat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s