Norsk shopping!

Som jag konstaterat i samband med tidigare besök så är ju inte shopping det första man tänker på när man är i Norge. Men idag har jag shoppat. Pappersnäsdukar!

Närmare bestämt 180 stycken! Borde väl räcka till kvällen och morgondagen? Nu har jag bara ett problem; hur redovisar jag detta anfall av attackshopping i den flygande tullkontrollen på tåget i morgon…?

Hur som helst mår jag bättre idag. Igår kväll var det riktigt synd om mig, men jag genomled två avsnitt av House och ett avsnitt av Så ska det låta. Lagom avancerat när huvudet är fullt av ”ludd”. Dessutom läste jag det sista i boken av Majgull Axelsson. Sömnen blev oväntat god, trots allt, och nu har det vänt. Ipren, nässpray och pappersnäsdukar utgör fortfarande jordens salt, men det har som sagt vänt och idag har jag kunnat andas flera minuter i taget utan öppen mun! 😉

Ikväll blir det middag ute (dock inte inne i Oslo, utan fortfarande in the middle of nowhere – typ) och det blir förhoppningsvis trevligt. Dock har jag ett par timmar att fördriva innan det är dags så jag funderar på gårdagens avsnitt av Mästarnas mästare. Har insett att SVT Play är guld när man ska hotelldöden dö.

***

Shit; upptäckte just att SVT av ”upphovsrättsliga skäl” inte får visa programmet om man inte befinner sig i Sverige. Tja, då får jag väl titta på nå’t annat då…

3 reaktioner på ”Norsk shopping!

  1. Hahaha, låter ungefär som när jag och maken åkte på finlandskryssning för typ 1,5 år sedan. Det enda jag shoppade var – nässpray och alvedon. 😮 Jag hade nämligen åkt ifrån mina mediciner och var till på köpet dunderförkyld. Jag lovar – jag var INGET trevligt resesällskap, utan låg mest i sängen och hade ont (och beklagade mig). Tur att jag har en snäll och förstående make. 😉

    Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s