Been better…

Jag hoppas detta är kulmen, för idag hade jag behövt en så’n här!

090303a

Hur kul är det då att sitta tätt ”ihopslingrad”, i möte med folk man inte känner sådär rysligt väl? Febern gör sig dessutom påmind med jämna mellanrum så jag har redan petat i mig rekommenderad maxdos av Ipren och lär få ta en dos till innan jag lägger mig.

Och på tal om att lägga sig; jag skulle utan vidare kunna tvärsomna NU, men då lär jag vakna ca 03.00 i natt och hur kul är det på en skala… Det gäller alltså att jag håller mig vaken några timmar till.

Nu är jag ju inte särskilt allvarligt sjuk, egentligen. Men det känns alltid mycket värre när man inte är hemma, och förhoppningsvis är detta kulmen och jag är piggare i morgon. Då ”hotas” det dessutom med restaurangbesök på kvällen och det vore ju lite trevligt som motvikt mot picnic på hotellrummet.

Igår kväll klämde jag de två första avsnitten av Dr House, på DVD. Kändes helt OK, men har man tendenser till hypokondri ska man nog försöka hitta något annat att fördriva tiden med. För jösses vilka märkliga diagnoser de lyckades ställa bara på två avsnitt?! Sen roade jag mig även med SVT Play och ett avsnitt av Skavlan som jag missat helt och hållet tidigare. Upplägget för kvällen blir nog något liknande…

I morse hade även inbjudan till Kindslägret kommit i mailen och jag skickade tillbaks den tämligen omgående. Den instruktör jag hört ryktas om, och som jag bespetsat mig på, fanns inte med i urvalet men jag valde något annat som lät bra. Jag som nästan, men bara nästan, lovade mig själv att inte åka på lägret den här sommaren. Men de brukar ju inte ha några problem att fylla platserna så än så länge går det väl att ångra sig.

10 reaktioner på ”Been better…

 1. Denna anordningen kan ni väl införskaffa för försäljning på sparköp. Jättehäftig.
  Stackars dej att vara så förkyld och inte är du hemma heller.
  Krya på dej.

 2. Det är faktiskt JÄTTEHEMSKT att vara förkyld och ha feber! Det tycker i alla fall jag, så du har min allra största sympati! 😉

  Tack för bilden också! Mycket säng blir det, om man säger så.. 😀

  Läger är alltid kul! Själv har jag spetsat in mig på aussielägret, som i år ska gå ”nästan hemma”, d v s på Tångahed (Vårgårda). Ingen högoddsare att jag åker på aussielägret precis, men ändå… 😉

  Hoppas du mår bättre i morgon så att du slipper snörvla dig igenom restaurangkvällen också.

 3. Fy vad trist att känna sig däckad, med feber, snorig näsa och dimma i huvudet när man inte är hemma!! Jag håller mina tummar och hundarnas tassar, för att du mår bättre i morgon och att du får njuta av ett trevligt restaurangbesök 🙂

  Inga valpar än, men nu har hon börjat bädda frenetiskt i soffan 😉

 4. Usch, krya på sig. Själv går jag och lägger mig nu med ont i kroppen och iförd tröja, brallor och raggsockor, fryser ihjäl, nåt är helt klart på G.

  Om Murph är med dig i Norge – se för bövelen till att lämna honom där, norrmännen har haft det så himla bra tillräckligt länge nu, dags att fördela gracerna lite 🙂

 5. Jag har snart sett 4 säsonger av house på typ en vecka eller så… Det ger nog en fingervisning om hur mycket jag gillar den serien… och kanske om hur mycket fritid man får när man mår halvdassigt.. 😀

 6. Mårr; om jag inte lyckas skaka av mig honom innan så överlämnar jag honom till de norska tullarna som brukar dyka upp på tåget strax före gränsen.

  Mysla; fyra AVSNITT på en vecka känns mer lagom, åtminstone för mig. 🙂

 7. Två panodil och en ipren är mirakelkuren enligt min goda vän sjuksköterskan. Eller det funkar iaf bra mot feber och ont och så utan att man behöver överdosera iprenen som jag annars gärna gör…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s