Kort semesterblogg

Ja, jag har faktiskt semester idag. Och i morgon. I eftermiddag, när husse kommer hem (vilket kan bli när som helst mellan 14.00 och 20.00!!!) , kopplar vi på husvagnen och drar mot Herrfallet utanför Arboga för Årets Border.

Jag började dagen genom att chocka hundarna med en rejält morgonpromenad. Att ta långpromenader just på morgonen tillhör inte mitt normala beteenden så just nu sussar de sött. Om det är av utmattning eller av chock låter jag vara osagt. 🙂

På promenaden såg jag en råget med två kid. Som tur var såg inte hundarna dom. De var så långt bort och vinden låg ”fel” (eller rätt?). Kiden var nog ganska färska för de var så små att jag nästan missade dem i det höga gräset.

Innan vi åker är det typ 173 saker som ska fixas. Packning av husvagn, fixning av toaletten i husvagnen, handling, blomvattning, städning etc. Med andra ord; här kan jag inte sitt och blogga längre. 🙂

8 reaktioner på ”Kort semesterblogg

 1. Hoppas det går bra på ÅB det blir förmodligen lika fint väder som förra året.
  Ha det så trevligt. Vi kommer inte dit i år av olika skäl.

 2. Lycka till på ÅB!! Håll ställningarna för oss också! Kanske passerer vi varandra när jag drar till Göteborg för en visit hos Lisa innan färd ner till Alnarp… Har en silver volvo med tonade rutor…WUZ! Kollar efter en husvagn 😉

 3. Agnetha och Annette; tack. Synd att ni inte kommer i år Annette.

  Bacillen; ja han ska ställas…

  Ylva; håller utkik!

 4. Åhh vad skönt med semester! Jag hoppas den anländer snart 😉 Kul och träffas på UBK för en vecka sen 🙂
  Ha det bäst och gotta dig ritkgt nu på din semester!
  Trevlig helg!/Kramis

 5. Åh jag skulle också velat vara med på ÅB.
  Vi får satsa på det nästa år.
  Jag önskar er lycka till och ha det så trevligt med alla mysiga BT människor och hundar !!
  Kram Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s