Man tager vad man haver!

Och det man hade igår var – två snickare. Lätt fnissande fick de agera statister på hundträningen. De behöver faktiskt inte snickra heeela tiden bestämde jag, utan fem minuter fick de agera störning när jag tränade lägganden under marsch med K. Först fick de stå med ca 3 meter emellan och en av dem fick säga ”nu” precis när vi gick mellan dem. K la sig 8-mässigt (typ) alla gångerna. Sen fick de flytta ihop så att det blev ännu tätare och han la sig fortfarande utan protester.

Därefter fick de återgå till snickrandet och jag tränade lägganden från språng marsch. I den mån man nu kan språngmarscha i ”tofflor” på en gropig gräsmatta? Läggandena var väl 8,5-mässiga när första förvåningen lagt sig.

Nu jäklar ska vi överträna detta så att han fixar det oavsett störningar!

Eller gör jag en höna av en fjäder? Det kanske var så att han helt enkelt inte hörde mitt ”ligg”?

Därefter blev det simning med Iza. Igår var det dags för nytt 10-kort och då ska man ha en bemannad tid så att någon av rehab-assistenterna får se vad man har för sig. 🙂 H tyckte det såg jättebra ut i bassängen. Hon (Iza alltså) rör sig jämnt, fint och liksidigt och jobbar på bra med alla ben. Efter 25 minuter i bassängen blev hon även genomklämd. Hon ömmade lite på ett par ställen i bakkärran men det kunde lika gärna vara träningsvärk enligt H. Men jag har nu order om att massera ”fläskfilén”, dvs långa ryggmuskeln och stretcha henne. *lovar att skärpa mig*

Nu kör vi en gång i veckan fram till semestern, och några veckor efter, för att sedan gå ner på varannan vecka och bibehålla det hon har byggt upp.

4 reaktioner på ”Man tager vad man haver!

  1. Bra med snickarna som störning. Håller själv på med massor av störningsträning, och snickare har jag inte tänkt på. Har ju inget bygge hemma men får väl leta upp något bygge på stan;)

  2. Annars kan du komma hem till oss. 😉 Dom håller på ett par dagar till, och de börjar bli vana nu. Snickarna alltså.

    Och Karlsson bryr sig inte dte minsta om vare sig cirkelsågar, spikpistoler eller skruvdragare som väsnas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s