Det tar sig!

Igår blev det ingen rapport från altanbygget, men den kommer idag. Det har hänt en del sedan lördagens bild. En del synligt, en del mindre synligt. Nu återstår lite ”pill” i form av en grind som ska sitta i hålet i staketet, en trappa ner till marknivån, en altandörr som skall bytas, lite stolpar som skall hyfsas till samt några plåtar och rännor som ska på plats och… Men till helgen borde/måste det bli klart Tror jag?

I hålet i räcket ska grinden sitta, så att det blir hyfsat hundsäkert. Visst kommer framför allt Iza kunna hoppa/klättra över om hon vill men jag hoppas att hon ska föredra att stå och titta ut mellan spjälorna istället. Vi får  väl se? Tanken är ju dock inte att de ska vara ensamma därute. Åtminstone inte hon med känguru-generna…

Mellan de höga stolparna på gaveln ska det bli överliggare där jag förhoppningsvis kan hänga blommor. Och kanske en kaprifol eller något som planteras nedanför och kan klättra där uppe? Snickarna bara skakade på huvudet och log rart, men jag fick som jag ville. Eller kommer få, i sinom tid.

Kvällens planerade hundträning på klubben frös tyvärr inne. Husse blev sen från jobbet så jag fick bli hemma och stå för markservicen åt snickarna. Nu råkade de vara nymatade när de kom så det krävdes inte mer än kaffe. Detta innebar att jag och Iza hann gå en långpromenad. Karlsson fick vara kvar hos svärmor tills husse jobbat klart.

I morgon ska Iza simma på kvällen. Men jag jobbar hemma och om jag planerar väl så borde jag hinna lägga ett spår till Karlsson och gå det innan det är simdags? Vi får väl se vad jag lyckas med, men det gäller att ha ambitioner. 🙂

8 reaktioner på ”Det tar sig!

  1. Du var avundsjuk förra våren på mig 😉 (min gamla blogg – http://iloblog.vovva.se/vvv?Home&post=12)

    Men nu har du verkligen ingen anledning att vara det – Det där blir jättesnyggt. Och jag antar att det kommer att vara en väl använd plats i sommar.

    Grattis, för nu är det jag som är avundsjuk. Jag har ingen altan… men syrenberså 😉

  2. Nä Vovva, nu är jag inte avundsjuk längre. 😉 Men syrenberså år inte fel det heller.

    Har också retat mig på att avataren inte visas. Och hur ofta är jag inloggad? Jo, bara när jag skriver egna inlägg… Så var det ju inte förut, innan de gjorde om… *morr*

  3. Vad fort det går och vad snyggt det blir! Blir lite sugen på att fixa iordning vår uteplats här, men vi ska nog vänta till nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s